A Secret Weapon For دوربین مخفی استخر قم
A Secret Weapon For دوربین مخفی استخر قم
Blog Article
همچنین در سالروز ورود حضرت معصومه به این شهر مراسم نمادین استقبال از آن حضرت در یکی از خیابانهای منتهی به حرم از سمت ساوه (خیابان امامزاده ابراهیم) برگزار میشود. منبعشناسی
در شهر قم جاذبههای طبیعی و تاریخی فراوانی وجود دارد که ممکن است افراد بسیاری از آن بیاطلاع باشند و بیشتر قم را بهعنوان شهری مذهبی و کویری بشناسند؛ اما جالب است بدانید در اطراف این شهر دیدنیهای بیشماری وجود دارد که میتوانند مقصدی عالی برای روزهای تعطیل و گردش آخر هفته باشند.
در قم بناها و مکانهای مذهبی و تاریخی بسیاری مانند مساجد، مدارس علمیه، بقعه امزادگان و قبرستانهای تاریخی وجود دارد. برخی از مهمترین اماکن مذهبی تاریخی این شهر عبارتند از:
آدرس: ۳۵ کیلومتری جاده ساوه – سلفچگان، ۸۱ کیلومتری قم (مشاهده روی نقشه)
پیشینه تشیع در قم به هجرت خاندان اشعریون از کوفه به این شهر در قرن نخست قمری برمیگردد. دفن حضرت معصومه(س) در قم و به دنبال آن، مهاجرت امامزادگان و سادات، این شهر را به پایگاه تشیع تبدیل کرد.
ارسال وجوهات: مردم قم بهویژه اشعریان، خمس خود را برای امامان معصوم ارسال میکردند. ائمه نیز برای برخی از آنان هدایایی مانند کفن یا انگشتر میفرستادند.[۷۰]
بیش از ۹۹ درصد جمعیت قم شیعه دوازده امامی هستند. پیشینه ورود تشیع به این شهر به قرن اول قمری و هجرت خاندان اشعریون از کوفه و سکونت آنان در قم برمیگردد.[۴۸] پس از شکست قیام مختار و کشته شدن سائب بن مالک اشعری[۴۹] اشعریون از کوفه به نقاط مختلف ایران آمدند. احوص و عبدالله پسران سعد بن مالک اشعری وارد قم شدند.[۵۰] مردم قم، قبل از هجرت اشعریون به این شهر زردشتی بودهاند.[۵۱] با آن که قم در سالهای اولیه فتوحات به دست مسلمانان افتاد ولی مردم آن بر دین خود ماندند.[نیازمند منبع]یاقوت حموی، مروج تشیع در قم را عبدالله بن سعد و مذهب او را امامی دانسته است.
↑ مستوفی، نزهه القلوب، ۱۳۸۱، ص۱۱۰؛ قمی، تاریخ قم، ص۸۲-۸۹. ↑ سفرنامه ابودلف، ص۷۱؛ سمعانی، ??? ?? ?????? الانساب، ۱۳۸۲ق، ج۱۰، ص۴۸۵؛ ابیالفداء، تقویم البلدان، ص۴۰۹؛ حموی، معجم البلدان، ۱۹۹۵م، ج۴، ص۳۹۷. ↑ حموی، معجم البلدان، ۱۹۹۵م، ج۴، ص۳۹۷؛ سمعانی، الانساب، ۱۳۸۲ق، ج۱۰، ص۴۸۴. ↑ قمی، تاریخ قم، ص۲۵۳-۲۵۶. ↑ قمی، ???? ????? ?????? تاریخ قم، ص۲۵؛ بلاذری، فتوح البلدان، ۱۹۸۸م، ص۳۰۴؛ حموی، معجم البلدان، ۱۹۹۵م، ج۴، ص۳۹۷. ↑ قمی، تاریخ قم، ۲۶۱. ↑ قمی، تاریخ قم، ص۵۶؛ حموی، ??? ?? ????? معجم البلدان، ۱۹۹۵م، ج۴، ص۳۹۷. ↑ جغرافیای تاریخ قم، ص۷۸؛ ادیب کرمانی، ص۷۳. ↑ حموی، معجم البلدان، ۱۹۹۵م، ج۴، ص۳۹۷. ↑ ابن اثیر، الکامل، ۱۳۸۵ق، ج۶، ص۳۹۹؛ بلاذری، فتوح البلدان، ۱۹۸۸م، ص۳۰۷. ↑ ابن اثیر، الکامل، ۱۳۸۵ق، ج۶، ص۳۹۹. ↑ طبری، تاریخ الامم و الملوک. ج۱۳، ص۵۷۴۲. ↑ تاریخ قم، ص۳۵. ↑ ابن اثیر، الکامل، ج۱۲، ص۵۴. ↑ بلاذری، فتوح البلدان، ۱۹۸۸م، ص۳۰۷. ↑ مجلسی، بحارالانوار، ۱۴۰۳ق، ج ۸۵۷ ص۲۳۳؛ حسینی تفرشی، نقدالرجال، الناشر
جاهای تفریحی و سرسبز قم + عکس ??? ?? ?????? و آدرس - کجارو
شاید جاش تو لیست ما خیلی خالی باشه و حیفه که بقیه نشناسنش.
یکی از جاذبههای بینظیر در اطراف قم تنگه قاهان است. این تنگه باریک و صخرهای در روستای قاهان قرار دارد و رفتن به آن آغاز سفری ماجراجویانه و هیجانانگیز است. قاهان تنگهای رازآلود است که عرض آن یک تا دو متر است و نور خورشید به آسانی به درون آن راه پیدا نمیکند.
اشعریون قبیلهای یمنیالاصل بودند که در زمان پیامبر، اسلام آوردند و در زمان خلفا در کوفه ساکن شدند. آنان در سال ۸۵ق به قم هجرت کردند. ورود آنان مقدمۀ ورود تشیع به قم و به دنبال آن دیگر نقاط ایران بوده است.[نیازمند منبع] پس از آنکه اشعریها در قم ساکن و حاکم گردیدند، قم مأمنی برای شیعیان و فرزندان ???? ????? ?????? ائمه(ع) گردید.
حکیمیه -بلوار بهار -انتهای بلوار -مجموعه ورزشی شهید چمران
مدرسه فیضیه • مدرسه خان • مدرسه حجتیه • مدرسه حقانی • مدرسه جهانگیرخان • مدرسه ستیه • مدرسه دارالشفاء • مدرسه رضویه • مدرسه آیتالله گلپایگانی • مدرسه ملا صادق قمی